top of page

UITVERKOCHT!
BEN JE IN ALLE HAAST EEN ADD-ON VERGETEN? BESTEL DIE DAN NOG HIERONDER.

FAQ’S
 
IK WIL MAAR ÉÉN VAN DE VIER BOEKEN KOPEN. KAN DAT?
Nee. We verkopen de gelimiteerde edities alleen als set. Deze prachtige edities zijn geweldig voor trouwe lezers en verzamelaars en kunnen in de toekomst aangevuld worden met gelijkwaardige gelimiteerde edities van de nieuwere boeken.
 
IK HEB EEN WAT KLEINERE PORTEMONNEE. WAT NU?
Mensen met een kleinere portemonnee bieden we de mogelijkheid om verspreid over 4 maanden te betalen. We vragen je alleen van deze mogelijkheid gebruik te maken als het nodig is, omdat het ons extra administratie kost. Zonder op kwaliteit in te boeten, kiezen we er bewust voor geen product voor de elite te maken. Iedere trouwe lezer moet van deze bijzondere edities kunnen genieten. Daarom houden we de prijs op slechts €40 per titel, dus €160 per basis set. Ter vergelijking: de Amerikaanse gelimiteerde edities van HEX kostten tussen de $135 en $1.850 (!) voor één boek.
 

Heb je even wat minder te besteden? Geen probleem, ook voor jou willen het mogelijk maken om deze mooie edities te bemachtigen. We bieden je de gelegenheid de basisset in 4 gelijke termijnen van €40 te betalen. Het kost ons extra administratie, dus maak hier s.v.p. alleen gebruik van als het nodig is. Dit zijn de voorwaarden:

 

  • Bij aankoop betaal je de eerste termijn.

 

  • Je gaat hiermee de verplichting aan ook de andere drie termijnen te voldoen, tot het volledige aankoopbedrag van €160 is betaald. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

 

  • Ook de verzendkosten spreiden we voor je: elke maand komt een kwart van het verzendbedrag erbij.

 

  • Wij sturen je 30, 60 en 90 dagen na je aankoop per e-mail betaallinks voor de openstaande termijnen.

 

  • Pas als het volledige aankoopbedrag is voldaan, zullen de boeken worden toegestuurd. Je krijgt ze daarmee op hetzelfde moment als mensen die het bedrag in één keer betalen: we mikken op einde voorjaar 2024.

 

  • Je later bedenken is omdat het om een gewilde, gelimiteerde uitgave gaat niet mogelijk; restitutie van (een deel van) het bedrag evenmin.

  • Gespreid betalen is helaas niet mogelijk voor add-ons. Maar alleen voor de basisset van de 4 boeken. Natuurlijk ben je vrij om elke add-on aan je bestelling te voegen, echter dienen deze wel direct te worden afgerekend in zijn geheel.


 
HOEVEEL SETS KAN IK MAXIMAAL KOPEN?
Drie per persoon. Zo kunnen de gelimiteerde edities voor jezelf en als cadeau-sets gekocht worden, maar voorkomen we zoveel mogelijk dat handelaars ze gaan opkopen en aanbieden voor woekerprijzen. Deze boeken zijn echt bedoeld voor trouwe lezers.
 
WANNEER KRIJG IK ZE TOEGESTUURD?
Medio 2024: we mikken op einde voorjaar. Wil je voor die tijd al iets fysieks hebben, zodat je ze cadeau kunt doen onder de kerstboom of in de schoen? Dan hebben we een feestdagen cadeaukaart met het prachtige artwork beschikbaar.
 
HOE ZIT HET EIGENLIJK MET VERZENDING?
Vanwege de waarde van deze boeken versturen we enkel met Track & Trace én verzekering. Bovendien willen we de boeken zorgvuldig inpakken. Ondanks dat houden we de verzendkosten goedkoop: €12 binnen Nederland. Verzekerd verzenden naar België is helaas iets duurder: €25. De verzendkosten naar overige landen wordt berekend bij het uitchecken.
 
IK WIL WEL EEN ADD-ON MAAR NIET DE BOEKEN KOPEN. KAN DAT?
Nee. Speciale events zoals de HEX WALK in Beek of de ONVOORZIENE EXPERIENCE zijn alleen bedoeld als add-ons bij de gelimiteerde edities. Als ze per abuis los worden gekocht, retourneren we het aankoopbedrag.
 
NORMAAL VERZORG JE GRATIS EEN OPDRACHT EN PERSOONLIJKE BOODSCHAP. WAAROM NU NIET?
Alle boeken worden gesigneerd en handmatig genummerd in een gelimiteerde oplage van 300 stuks, zodat je je eigen unieke exemplaar krijgt. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Opdrachten en persoonlijke boodschappen schrijven is echter erg tijdsintensief. Reken algauw een minuut per boek; voor 1.200 boeken zijn het dan 20 non-stop uren (!). Daarom vragen we daar eenmalig een kleine bijdrage van €10 voor.
 
WAAROM ZIJN DE TITELS VAN PHANTASAMNESIA EN LEERLING, TOVENAAR, VADER & ZOON VERANDERD?
Niemand kan PhantasAmnesia uitspreken en Distinction vind ik bij nader inzien een betere titel voor het boek. Leerling, Tovenaar, Vader & Zoon was de titel die de toenmalige uitgever in 2008 aan dat boek gaf om het een fantasy-feel te geven. Horror schrikte af en voor de boekhandel was ik een volslagen onbekende. Ik heb me er altijd ongemakkelijk bij gevoeld: het wekt de indruk van iets dat het niet is. Voor deze editie besloot ik daarom mijn originele titel in ere te herstellen.
 
ZIJN DE OUDE EDITIES NOG VERKRIJGBAAR?
Nee. De Onvoorziene en Distinction zijn in 2002 en 2004 in een oplage van 1.000 exemplaren verschenen en die zijn al jaren uitverkocht. Op tweedehandswebsites worden ze nog wel eens verhandeld voor woekerprijzen, maar zelfs daar zijn ze zeldzaam geworden. Van De Schelpenbreker en Harten Sara zijn beide ongeveer 4.000 exemplaren gedrukt en beide titels zijn inmiddels uit de handel.
 
ZIJN DE BOEKEN INHOUDELIJK BEWERKT?
Nee. Wat je krijgt te lezen zijn de originele teksten. Ik heb lang overwogen of ik ze moest bewerken, want als ik ze zelf doorblader beginnen mijn handen te jeuken. Ik ben een veel betere schrijver geworden dan toen. Vooral De Onvoorziene en Distinction voelen voor mij een beetje alsof ik foto’s uit mijn puberteit terugkijk. Schrappen kon ik nog niet: beide boeken zouden aan kracht winnen als ze dertig of veertig procent korter zouden zijn. Toch zijn het denk ik indrukwekkende prestaties voor de 16-jarige en 19-jarige jongen die ik toen was en ze hebben de fundering gelegd voor mijn carrière. Lees ze daarom in die context. Het zijn misschien geen literaire juweeltjes, maar het zijn mijn origin stories.
 
ZIEN ZE ER PRECIES ZO UIT ALS OP DE FOTO’S?
In principe wel, want dit zijn de definitieve ontwerpen. De foto’s zijn echter digitale renderingen. Het is mogelijk dat er kleine verschillen zitten in het fysieke eindproduct, maar op kwaliteit wordt niet ingeboet.
 
KOMEN ER NIEUWE COMMERCIËLE EDITIES VAN DEZE BOEKEN OP DE MARKT?
Alleen van Harten Sara kan ik me dat voorstellen, maar niet de komende jaren. Dat boek is me erg dierbaar en ik denk dat het een groot publiek zal aanspreken. Toch profileer ik me liever met nieuwer werk.

BETAALMETHODES
Kies uit diverse betaalopties zoals: iDEAL, Mastercard, Visa, American Express en meer. Veilig en snel afrekenen gaat via ons betaalsysteem Stripe.

Stripe.png
bottom of page