top of page

“VEEL SCHRIJVERS SCHEPPEN RUST VANUIT CHAOS. IK SCHEP CHAOS VANUIT RUST.”

WAT IS ER TE DOEN IN MIJN STUDIO

Veel. Heel veel.

Schrijven is een individuele aangelegenheid, die er van een afstandje nogal saai uitziet. Toen ik me afvroeg hoe ik meer spanning en verdieping kan aanbrengen achter mijn werk, kwam het antwoord algauw: door je uit te nodigen in mijn studio. Ik wil je een kijkje bieden in de keuken van de schrijver. Zowel lezers als schrijvers zijn welkom, en voor beide is er van alles te ontdekken.

VOOR LEZERS

In de bibliotheek vind je allerlei interessante achtergrondinformatie over mijn boeken, zoals hier over NOVEMBER. Altijd al benieuwd geweest hoe een boek tot stand komt? Leuke nieuwe weetjes die verder gaan dan het verhaal? Dan ben je in de studio aan het juiste adres.
 
We gaan interessante, verdiepende boekenclubs organiseren, die dieper graven dan de standaardinterviews. Welke thema’s zitten er achter het verhaal, en waarom kies ik die om over te schrijven? Allemaal virtueel, dus gewoon vanuit het comfort van je eigen stoel.
 
Bovendien neem ik je binnenkort mee in het proces van het schrijven van mijn nieuwe boek, zodat jij als eerste een kijkje krijgt in het verhaal.

Studio.jpg

VOOR SCHRIJVERS

Aspirerend schrijvers van alle niveaus wil ik in de studio laten zien hoe ik te werk ga. Heel praktisch, over een breed scala aan schrijfgerelateerde onderwerpen en puttend uit mijn eigen ervaring. Niet om je te vertellen dat het zo moet, maar om je te laten zien wat voor mij werkt. Dat kan jou inspireren en nieuwe inzichten geven.
 
Deze content is gratis en wordt met regelmaat aangevuld. Wil je meer? Dan kun je je inschrijven voor de Masterclasses en Workshops die ik met regelmaat vanuit de studio organiseer. Sommigen zijn in real life en anderen worden virtueel gehouden.
 
Voor aspirerend schrijvers die nog verder de diepte in wensen te gaan, is het ook mogelijk om een individuele sessie met Thomas te boeken. Meer informatie daarover vind je hier.
 
Laten we aan het werk gaan.

bottom of page